värsta kvällen i mitt liv..

jag har iallafall fått komma hem till mam & pap, min prins är här. mycket och ta in i huvudet på en och samma gång :(
in the blur you took my breath away!
jag älskar dig.
underbar lång helg.

hotell, kryssning, god mat & bra sällskap! behövdes verkligen. blev en och annan jäger, dans halva natten och vinglandes i korridoren - precis som det ska va!

lägtar till jul & nyår kommer, förhoppningsvis ligger jag & min prins i varsin solstol, dricker en god drink och bara myser :)

nu ska jag krypa ner i sängen, glo ett avsnitt gossip girl sen går ögonen i kors!

fuck cancer!

äckliga, hemska, räliga sjukdom! du tar alldeles för många liv tidigt - du fattas mig, farmor ♡
renbäddad säng

och min lilla pälsboll som sällskap! kan inte bli bättre. stannar på landet ett par dagar och bara njuter! godnatt & sovgott.
fina killar!

har tillbringat helgen med min prins! igår mös jag med dessa fina killar, lillasyster Ebba, tittade på bilar och åt gott. nu ska jag snart åka till landet, mina pälsbollar, mam & pap. blir myskväll ♡
tvillingsjäl!

min älskade lillasyster, min tvillingsjäl! vad skulle jag gjort utan dig?! det finns inte mycket vi inte gått igenom. vi har vuxit oss starkare under åren och jag älskar våra mysdagar - när det bara är du & jag. du är den enda som aldrig sviker, aldrig låter mig stå ensam. finns inte ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig, min andra halva! tack för du finns. älskar dig, till stjärnorna och tillbaka ♥gossip girl.

har kokat vatten och hoppas på att bakterierna håller sig väck! har bubblat i magen två dagar och mår illa till och från.. min vanliga tur! heja. nu kryper jag upp i soffan, startar gossip girl och gör ingenting. det enda som fattas här är min prins! ♥
ännu en helg som gått.

i fredags blev det bowling med prins familj, behöver inte säga mer än att jag kom sist! kan inte komma ihåg när jag höll i ett bowling klott senast?! haha, men roligt hade vi. middag i häljarp efter det och sen blev det lite galaj i landskrona. mesta dels av lördagen spenderades skedande i soffan - bara han & jag! ♥ myspys. blev en runda på väla idag & sen önskade herrn amerikanska pannkakor, köket står kvar & herrn är mätt!

nu är det bingolotto och leta hotell, snart stockholm och julkryssning!
rörmokare, javisst!

slår aldrig fel, såhär en helg.. trött jag blir!
jouren är på väg, hoppas inte jag behöver vänta hela kvällen. ska iväg och bowla med prins och hans familj. hoppas på en bättre dag imorgon då.