en bit av mig fattas.

har varit tomt här ett tag, har hänt lite för mycket för jag skulle orkat skriva!

fick riktigt hemska magsmärtor förra fredagen, kände direkt att något inte stämde! mycket riktigt - två samtal senare och en ambulans var på för att hämta mig. lågt blodvärde och blodtryck, sa till S att det är ett missfall eller något liknande! har aldrig varit med om en så sjuk smärta. in på akuten, nålar sätts, lite prover tas, svimmar av på toan, tar ca 1 timme att bara lämna kisseprov.. när jag äntligen lyckats lämna det hör jag på vägen tillbaka; det visade positivt. hämta UL. av med kläder, UL görs, blir akut operation - utomkvedshavandeskap. jag har 2 liter blod i magen och inte den blekaste att vår bebis fanns! min värld rasar, förstår ingenting. tårarna rinner, fryser så hela kroppen skakar, chockad. min finaste prins lämna inte min sida 1 sekund. inte heller förstod han så mycket. av med alla smycke & piercingar, på med sjukhusrocken. får pussa min finaste hejdå för en stund.

vaknar halv 1, helt förstörd. mamma är vid sida, förklarar om & om igen - förstår ingenting! prins stannar hos mig tills jag får åka upp på avdelningen. ber om ursäkt, 10 gånger! jag visste inget annat än att något verkligen var riktigt fel! livet hängde på en skör tråd en stund, läkaren som var helt underbar och sa att det verkligen var tur att jag kom in.. det kunde slutat riktigt illa.

tack mam, pap & lillasyster för ni tar hand om mig! och min prins, min älskade.. vi har inte hållit ihop så länge men har utsatts för mycket redan. kan verkligen se en framtid med dig! älskar dig, på riktigt S ♡Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo