på med vantar & mössa!




storm!

och jag har tillbringat större av delen på jobb. varken jag eller T ville sova ensamma inatt så det blir sleep-over här :) precis krängt äppelpaj & vanilj cola, absolut bästa!

ska krypa ner i sängen nu, snacka skit och bara mysa. behöver catcha up lite!




flitig tjej!

har varit uppe med tuppen, serverat min prins frukost på sängen, tvättat hela förmiddagen och nu sitter jag på jobb 14-17. efter jobb blir det oktoberfest i bjuv med mam, god mat & musik :) snart helg, blir massa mys men också lite jobb.

mitt hjärta, min prins!

tack för du är du ♥




på landet

och spelar kortspel, äter fläskpannka & äppelkaka hos prins mormor & morfar ♥

ett sista farväl,

ett sista hejdå. så stilla och lugnt, ett fint avslut. lilla, lilla mormor ♥ tack för allt! nu får du vila i ro & jag vet att du på något sätt alltid är med mig. hälsa farmor ♥




tisdagkväll

och jag ska snart köra hem, till landet. underbara asmunstorp! imorgon blir en tung dag och jag önskar inget annat än att min prins skulle gå sidan om, hålla mig i handen och säga att allt kommer bli bra, igen.. ♥

Chaplin.






myshelg.

jobb, spel & några glas jäger med fina vänner också avslutade vi söndagen med kalas för Basti & mys med finaste lilla Ebba.



mot jobb

och det är knappt så pensionärerna är vakna denna tiden?! kvittrande fåglar håller mig sällskap till bussen kommer. tog emot lite extra och gå ur sängen när en annan ligger kvar och sover.. men imorgon får jag också ligga kvar, mysa och bara titta på min fina! ♡


trött tjej!

mördade benen och kondisen på gymmet idag, trött tjej! har precis kommit ut duschen, nu väntar jag på min prins ♥




time can heal, but the scars only hide the way you feel.




tiden flyger förbi

och idag är det ett år sen jag tog mitt pick och pack, lämnade mitt hem och trygghet, min andra halva, han jag alltid trodde skulle finnas vid min sida. idag är det ett år sen jag satt hemma hos min bästa vän, som jag flyttade in till och grät mig till sömns.
 
många långa, jobbiga och ledsna dagar och nätter har jag gått igenom och utan ett fåtal nära vänner och familjen hade jag absolut inte stått där jag står idag - på egna ben, med egen lägenhet och med min finaste S. aldrig i min vildaste fantasi vågade jag tänka denna tanke! men det kom till en gräns då jag faktiskt insåg att det var tid att börja tänka på mig själv. det var inte lätt alla gånger och så många gånger jag bara velat ge upp går inte att räkna på mina fingrar och tår. jag lovade mig själv att jag aldrig skulle tillåta mig att må så dåligt igen, men när gett sitt hela sitt liv till en annan människa så är det fan inte lätt! jag vet att jag en dag kan titta tillbaka på allt, med ett leende på läpparna. men det får ta sin tid!